ABC Rådgivende Ingeniører

Sammen bygger vi fremtiden

Skræddersyede Ingeniørydelser: Bæredygtighed, digital Innovation og transformation

ABC Rådgivende Ingeniører leverer rådgivning og ingeniørydelser til bygge- og industrisektoren med fokus på transformation og nybyggeri og bæredygtige løsninger. Sammen med vores private og offentlige samarbejdspartnere leverer vi bæredygtige helhedsløsninger til gavn og indflydelse for mennesker og samfund. 

Konstruktioner er kernen i vores leverancer, men rundt om konstruktioner bygger vi nye fagligheder op – for eksempel inden for brand, bæredygtighed, digital innovation og installationer – med det afsæt at skabe de mest kvalificerede og holistiske projekter for vores kunder.  

Vi tror på, at vores faglighed kan omsættes til bæredygtige, digitale og automatiserede løsninger for en grønnere fremtid. 

Værdier og Kultur 

Vores værdier—Passion, Bevægelighed, Humor og Professionalisme—er ikke blot ord; de er vores kernen og en stor del af vores kultur. De præger vores dialog og mødet med kunder, tilgang til projekter, og skaber den virksomhedskultur, vi er virkelig stolte af.  
Forankret på Vestegnen, er vi aktive deltagere i lokalmiljøet. Vi involverer os og forsøger at skabe værdi med oplæg på skoler, netværk med videre. Derudover har vi fodbold i blodet: Vi spiller blandt andet med i ingeniørligaen, som vi vandt sidste år, og vores mødelokaler bærer stadionnavne som Old Trafford og San Siro. Og nu er vi er stolte sponsorer af Hvidovre Fodbold.  

Vi værdsætter et langsigtet samarbejde og ser frem til at bygge en stærk relation med dig. 

Partner & afdelingsleder

tft@abc.dk 26772312 abc.dk