Aleris privathospital

Vi er et bredt team
af specialister

Det handler om dig

Som patient hos Aleris i Ringsted er du i trygge hænder under hele dit forløb. Hos os er du ikke blot et nummer i rækken. Vi sætter en ære i at yde en personlig service, lytte og rådgive dig om netop din situation. Vi er fleksible, når det kommer til din behandling, og vi tilpasser os gerne din kalender, så du kan blive behandlet, når det passer dig.  

Vi har tilknyttet et bredt team af specialister og kan derfor tilbyde behandling af mange forskellige udfordringer. Hos os håndterer vi alt fra gynækologi, plastikkirurgi og neurologiske lidelser til alle former for røntgen og scanning. Vores specialister samarbejder på tværs af afdelingerne, så du er garanteret den bedste og mest effektive behandling. Vi bestræber os altid på at optimere vores procedurer og arbejdsgange – og så er vi innovative. Det betyder, at vi hele tiden er på udkig efter nye udviklingsmuligheder, så vi kan blive ved med at tilbyde vores patienter den bedste behandling.  

Fokus på idrætten 

På vores hospital i Ringsted tilbyder vi blandt andet skræddersyet behandling af sportsskader på vores Idrætsklinik. Netop på grund af vores interesse for sport er vi stolte sponsorer af Hvidovre IF, og vi er glade for også at være en del af Erhvervsholdet. Her sparrer vi med andre idrætsinteresserede og får et bredere perspektiv på samfundet, og de patienter, som vi til dagligt møder på vores hospital.  

Vi ser frem til samarbejdet.