Alt til badeværelset

Drømmebadeværelset starter her

Skab drømmebadeværelset med os 

Hos ALT TIL BADEVÆRELSET hjælper vi dig med at skabe det perfekte badeværelse til dig, der skal have nyt badeværelse privat, og dig, der skal indkøbe til erhverv. Vi står klar til at guide dig gennem en verden af fliser, baderumsmøbler, armaturer og meget mere. Alt sammen med en dedikation til det bæredygtige valg og langtidsholdbare løsninger.  

Gratis 3D-visualisering sikrer de rigtige valg  

Vi visualiserer dine ideer med præcise 3D-visualiseringer, der giver dig et klart billede af dit fremtidige rum, og sikrer, at du får den harmoni og funktionalitet i dit nye badeværelse, som du ønsker. Med visualiseringen undgår du ærgerlige fejl og kan se, om dine idéer er mulige. Visualiseringen giver også ofte nye idéer og mulighed for at lege med kombinationen af produkter.  

Bæredygtighed i fokus 

I vores valg af produkter er bæredygtighed et væsentligt parameter og for os et løfte om, at vi vil skabe badeværelser, der holder.  

Vi sætter pris på lokale relationer, netværk og fodbold, og derfor handler vores engagement i Hvidovre IF og Erhvervsholdet om mere end forretning for os. Det er et bidrag til et stærkt og støttende fællesskab, som vi glæder os over at være en del af.