Dansk Revision

Nærvær skaber tillid

Mere end en revisor 

Hos Dansk Revision A/S leverer vi ekspertise inden for revision og rådgivning med en solid lokal forankring. Vi hjælper virksomheder med en bred vifte af opgaver fra bogholderi og skat til mere komplekse udfordringer som virksomhedsomstruktureringer og generationsskifter.  

Vores kerneværdi er nærvær. Nærvær skaber det bedste fundament for tillid og det gode lange samarbejde – og giver os mulighed for at være meget mere end en revisor. Med nærvær og tillid er vi din faste betroede rådgiver.  

Lokale afdelinger i hele landet 

Nærvær betyder også lokalt engagement. Vi er en del af det lokale erhvervsliv, og vi gør os umage for at være i løbede og tæt dialog med vores kunder og at tale et sprog, som alle forstår. Med vores lokale engagement skal vi kunne se vores kunder i øjnene, når vi indimellem mødes på stadion, i bowlinghallen eller i det lokale supermarked.  

Det lokale nærvær forpligter.  

Samtidig har vi afdelinger i hele landet og kan dermed også understøtte dig og din forretning, hvis du har brug for lokal rådgivning i andre dele af landet.  

Med en personlig tilknytning til Hvidovre IF og de mennesker, der løfter klubben, er vores engagement i lokalsamfundet og fodbolden – både som sponsor, fan, ven og kortvarigt også som spiller – ikke blot strategisk, men også i høj grad drevet af passion. Vi har været sponsorer i over ti år og glæder os over at være en del af det professionelle netværk, samtidig med at vi kan støtte den gode fodbold.