Det Grønne Køkken

Vi gør det lette valg sundt!

Til hverdag og fest

Trænger du til et velsmagende måltid til en fornuftig pris? Hos Det Grønne Køkken kan du få alt hvad hjertet begærer, når sulten melder sig. Hos os har vi fokus på kvalitet og de gode råvarer. Hver dag kan du finde over 20 forskellige retter – og de er alle frisklavede. Hvad end du trænger til et varmt måltid med de lækreste krydderier, en frisk salat eller bare lidt af det hele, så kan du finde det hos os. Nyd dit måltid i vores hyggelige restaurant eller derhjemme – og som noget helt nyt tilbyder vi nu også catering til arrangementer og festlige lejligheder.

Til kamp mod madspild

Hos Det Grønne Køkken afgør du selv prisen, og det betyder, at du ikke ender med at betale for mere, end du kan spise. Vælg blot dine livretter, vej din tallerken og voila – så er der serveret. På den måde hjælper vi hinanden med at undgå madspild.

Gennem vores støtte til Hvidovre IF viser vi vores opbakning til lokale aktører. I netværket får vi mulighed for at brande vores virksomhed, møde nye kunder og udveksle erfaringer med ligesindede.

Vi glæder os til at stille din sult.

Direktør - Det Grønne Køkken Rødovre C

rodovre@detgronnekokken.dk 22 13 66 61