Digitell

Alt til dit kontormiljø

Skræddersyede print og IT-løsninger

Digitell er din totalleverandør til din virksomheds kontor. Hos os finder du både it og printløsninger, og så kan vi også sørge for, at du kan tilbyde fantastiske kaffeoplevelser til dine medarbejdere og kunder.

Netværk og data er livsnerverne i de fleste virksomheder. Hos Digitell har vi derfor kyndige IT-eksperter, der tager udgangspunkt i din virksomheds behov og skræddersyer løsninger, der lever op til alle sikkerhedskrav, så du trygt kan opbevare og behandle data. Er du på udkig efter hardware eller software, kan vores eksperter også her finde frem til de helt rette løsninger for dig.

Langt de fleste virksomheder har et print og kopi behov i større eller mindre grad. Uanset hvad I er på udkig efter, har vi løsningen. Vi tilbyder et gratis gennemsyn af jeres nuværende printløsning, hvor vi gennemgår og analyserer netop jeres behov og sammen finder frem til, hvordan Digitell kan hjælpe jer.

Løsningen til din kaffetørst

Hos Digitell er vi kaffeelskere, og derfor kender vi alt til god kaffe. Det er ved kaffemaskinen man mødes og samtalerne starter – hvad end det er med en god kollega eller en kunde. De gyldne dråber er samlingspunktet for mange virksomheder, og derfor skal det selvfølgelig være af den bedste kvalitet. Vi er forhandlere af state- of- the art kaffemaskiner og alt i tilbehør og råvarer. Sammen finder vi den ideelle løsning, der stiller jeres kaffetørst.

Som mangeårig sponsor for Hvidovre IF er vi en aktiv del af netværket Erhvervsholdet. I netværket plejer vi bekendtskaber og stifter nye gennem netværksrejser, møder og før-kamps arrangementer.

Vi glæder os til at høre fra jer. 

Chefkonsulent

tp@digitell.dk 30606494 digitell.dk