Ejner Hessel

Dit lokale bilhus
– til private og erhverv

Gode aftaler og solid rådgivning  

Leder du efter en bil til privaten eller en varevogn, der lever op til alle krav? Er du nysgerrig på, hvilke el-biler der kan hvad? Vi står klar med både rådgivning og et godt udvalg. Vi tilbyder en bred vifte af mærker som Mercedes Benz, Renault og Ford.  

I bilbranchen sker der meget, især med den grønne omstilling og efterspørgslen på el-biler. Hos Ejner Hessel forstår vi de udfordringer det kan medføre for både erhvervslivet og private. Vores rådgivere holder sig altid opdateret med de nyeste tendenser og udfordringer og derfor er vi også proaktive i at møde udfordringerne med gode løsninger.  

Med 27 afdelinger fordelt over hele Danmark – og en dedikeret erhvervsafdeling i Brøndby – har vi en lokal tilstedeværelse, der gør os i stand til at servicere vores kunder, hvor end de befinder sig. 

Et løfte er et løfte – den familieejede værdi. 

Som en familieejet virksomhed har vi altid vægtet vores relationer højt. Vores kunder kommer igen, fordi vi altid møder dem i øjenhøjde og går langt for den gode, vedblivende relation. Uanset hvor stor eller lille din udfordring er, er vi her for at hjælpe.  

Vores kongstanke er klar: Vi holder, hvad vi lover.  

At være en del af Erhvervsholdet og støtte Hvidovre IF er en naturlig forlængelse af vores ønske om at være tæt på vores kunder og det lokale miljø. Vi sætter pris på de gode netværksmuligheder, sparringen med ligesindede og hele stemningen omkring Hvidovre IF.  

Salgskonsulent, Ford varebiler

claus.johansen@hessel.dk 21186557 hessel.dk/erhverv