Flethøj Advokater

Din juridiske partner i Sydhavnen

Erhvervsjuridiske løsninger 

Vi har i Flethøj Advokater specialiseret os inden for juridisk rådgivning, særligt rettet mod erhvervslivet. Med et dedikeret team på 15 medarbejdere er vi rustet til at yde dybdegående juridisk bistand og rådgivning. Vores primære ekspertiseområder omfatter fast ejendom, entrepriseret, udlejning og overdragelse, samt ejendomsadministration.  

Vores tilgang er systematisk og grundig, og vi stræber altid efter at give vores kunder klare og praktiske løsninger på deres udfordringer – om de er store eller små, komplekse eller simple.  

Faglighed, flid og hæderlighed 

Vores tre centrale værdier er faglighed, flid og hæderlighed. Værdierne ligger i rygsækken på alle medarbejdere, og det afspejler sig altid i det arbejde, vi leverer til vores klienter. Vores klienter vælger os igen og igen, hvilket vidner om et tillidsfuldt og vedvarende samarbejde. 

Vi ser vores engagement i netværket Erhvervsholdet og Hvidovre IF som en mulighed for at støtte op om den lokale fodbold og det lokale erhvervsliv i Hvidovre. Som sponsorer gennem mange år føler vi en dyb forbindelse til klubben og dens værdier. Vores ønske er at bidrage til og være en aktiv del af det lokale erhvervsmiljø.  

Advokat (H) og partner

tft@flethoj.dk 30706024 flethoj.dk