GladTeknik ApS

Mere end bare
reparationer

Elektronikreparation og IT-support fra Hvidovre 

Hos Gladteknik i Hvidovre har vi specialiseret os indenfor reparation af elektronik og udkørende support. Med et værksted, der håndterer diverse IT-udfordringer, bestræber vi os på at give kunderne en grundig service. Vi har en dybdegående forståelse af IT-branchen og tilbyder løsninger fra reparation af elektronik til udkørende support. 

Vores team arbejder på at reparere helt ned på komponentniveau, en tilgang, der skaber mulighed for dybdegående løsninger, når teknikken driller. 

Værdien i mangfoldighed og lokal forankring 

For os handler det ikke kun om arbejdet; det er også vigtigt at bidrage positivt til samfundet. Det er derfor vi har valgt at inkludere mange forskellige profiler i vores team. Faktisk har over 80% af vores medarbejdere en diagnose som autisme eller ADHD. 

Som medlemmer af Hvidovre IF’s Erhvervsholdet føler vi en stærk tilknytning til vores lokalområde. Netværket giver os en mulighed for at styrke vores relation til det lokale samfund og andre virksomheder. 

Hos Gladteknik kombinerer vi teknisk viden med et ønske om at gøre en forskel – både i vores arbejde og i det samfund, vi er en del af. 

Stifter & ejer

mn@gladteknik.dk 4133 3435 gladteknik.dk