Glarmester Svensson

Kvalitet gennem generationer

Lokal glasmester ekspertise i hjertet af Hvidovre  

Søger du pålidelighed, kvalitet og tradition indenfor glasarbejde? Hos Glarmester Svensson har vi næsten 80 års erfaring, og vi er stolte af at være en familiedrevet forretning på vores femte generation. 

Med en historie, der binder generationer i Hvidovre sammen, tilbyder vi et omfattende udvalg af ydelser. Fra energibesparelser og lydisolering med bæredygtige løsninger, til udskiftning af termoruder, vinduer, døre, professionel indramning og installation af badeværelsesbrusekabiner. Vores høje serviceniveau og kvalitetsfokus sikrer, at du altid vil være tilfreds med vores arbejde. 

Lokal ekspertise med hjertet i Hvidovre 

Vores forankring i Hvidovre er ikke kun geografisk; det er en relation opbygget gennem årtier. Vi har været stolte sponsorer af Hvidovre IF i over 20 år. Det handler ikke kun om forretning, men om at være en aktiv del af det samfund, som vi holder af og ønsker at give tilbage til. 

Lad os være din foretrukne glarmesterpartner. Med næsten 80 år i branchen er vi her for at hjælpe, og vi ser frem til mange flere årtier i hjertet af Hvidovre.