Hvidovre C

I Hvidovre C venter oplevelser for store og små

Løsningen til den travle hverdag  

Hos Hvidovre C gør vi hverdagen lettere for vores kunder. Hos os har vi samlet dagligdagens butikker og fornødenheder under ét tag. Vores brede udvalg af forretninger betyder at du kun behøver at gøre et enkelt stop når du skal købe ind, afhente dine pakker, have justeret dine briller eller hente medicin i hverdagen. På den måde får du mere tid til at gøre det alt det der betyder mest for dig.  

Nærhed tæller 

Vi vil gerne være værter for de gode oplevelser med familien. Derfor kan du hos os finde et bredt udvalg af events der engagerer, underholder og oplyser børn og voksne i alle aldre. Mød f.eks. en soldat, find unikke genbrugsfund på et af vores loppemarkeder, besøg en af vores kreative workshops eller bliv rørt til tåre når det lokale kor stemmer i. I Hvidovre C venter oplevelser for store og små.  

Det har stor betydning at være en del af Erhvervsholdet. For os handler det om at være der hvor vores kunder er – på Hvidovre Stadion. Her ser vi hvad der rør sig og engagerer os i det lokale kulturliv. I netværket møder vi både kunder og samarbejdspartnere og opnår endnu bedre kendskab til lokale aktører. Det skaber værdi og et solidt fundament for fremtidigt samarbejde.