Mascot

MASCOT WORKWEAR
– Tested to Work

MASCOT® WORKWEAR: Arbejdstøj i verdensklasse

Hos MASCOT har vi i mere end 40 år arbejdet målrettet med arbejdsbeklædning. Vores kompromisløse holdning til kvalitet betyder, at vi har en målsætning om at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdsbeklædning, hvilket for os er mere end produktet i sig selv. Kundeservice, effektiv logistik og høj leveringssikkerhed er nemlig også afgørende for vores kunder. 

En afgørende del af strategien er test og kontrol af metoder, produkter og leverandører. Derfor har vi gennem de seneste mange år brandet os på at være TESTED TO WORK – et velklingende slogan men for os også en afgørende arbejdsstrategi. 

Tested to Work 

Når MASCOT indgår samarbejdsaftaler med klubber og teams, er det vigtigt for os, at de deler vores professionelle tilgang til tingene og altid stræber efter best practice.  

Vi oplever Hvidovre IF som et godt match til vores Tested to Work-strategi, og med Hvidovre Stadion kun et stenkast fra vores showroom på Sjælland, er det for MASCOT naturligt, at vi støtter op om Hvidovre IF’s fortsatte positive udvikling. 

Account Manager

jgr@mascot.dk 3093 0158 mascot.dk