STARK

Bæredygtige relationer i byggebranchen

Rådgivning under hele byggeprocessen

Søger du en erfaren partner inden for byggematerialer eller en kilde til forståelse af byggeprocessen, er STARK et godt bud. Med flere end 80 forretninger landet over beskæftiger vi os med byggeriets mange facetter. Vores engagement spænder fra levering af byggematerialer til rådgivning gennem hele byggeprojektet.

En væsentlig del af vores arbejde er dedikeret til bæredygtighed. Vi fokuserer på at levere certificerede og godkendte byggematerialer, der understøtter bæredygtige byggeprojekter. Vores kernefokus er på den professionelle håndværker, men alle med et øje for kvalitet og bæredygtighed er velkomne.

Værdier, der driver vores arbejde

Hos STARK vægter vi ordentlighed og passion højt. Disse værdier afspejler vores daglige arbejde og de relationer, vi etablerer med vores kunder. Klarhed i kommunikation og overholdelse af aftaler er vigtige aspekter af vores arbejde.

Vores tilknytning til Hvidovre IF er en kilde til stolthed. Denne forbindelse forstærker vores følelse af fællesskab og symboliserer vigtigheden af teamwork, både på og uden for banen.

Projektdirektør/Trælastdirektør

flj@stark.dk 8252 4468 stark.dk