J.M. Gulv & Rengøring

Alt til dit gulv

Kompetent rådgivning af uddannede fagfolk

Trænger dine gulve til en kærlig hånd? Så er JM Gulvservice de helt rette for dig. Vi tilbyder professionel gulvservice til både private og erhverv. Hos os finder du uddannede fagfolk med stor ekspertise indenfor alle former for gulvarbejde – både reparationer, gulvbehandling, belægning og montering. Med over 19 års erfaring er vi i stand til at tilbyde gulvservice af højeste kvalitet. Uanset hvad din udfordring er, står JM Gulvservice klar til at hjælpe og rådgive.

Pålideligt samarbejde og professionelt håndværk

Hos JM Gulvservice sætter vi en ære i at yde en god service. Her er kunden altid i centrum, og det vil sige, at du hos os får en pålidelig og professionel håndværker, at aftaler bliver overholdt og at resultaterne bliver leveret til tiden. Kvaliteten af vores arbejde går vi ikke på kompromis med, så derfor sikrer vi os altid, at du er 100 procent tilfreds med det endelige resultat. Er du i tvivl om hvilken løsning, der passer til netop dig, så står vi altid klar til at give et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi er stolte sponsorer for Hvidovre IF. Udover at være sponsorer er vi også engagerede i erhvervsnetværket. For en virksomhed som JM Gulvservice er det værdifuldt for os at være en del af Erhvervsholdet. I netværket er der rig lejlighed til at finde samarbejdsmuligheder, udveksle erfaringer og sparre med de øvrige virksomheder.

Vi ser frem til samarbejdet.