Keller Advokatfirma

Holdbare løsninger
giver tryghed

Juridisk rådgivning, som alle forstår 

Hos os finder du dyb ekspertise, høj etik, og strategisk juridisk rådgivning – altid formuleret præcist, så der ikke er tvivl. 

Vi er din fortrolige samarbejdspartner i alle aspekter af erhvervslivets retlige behov og tilbyder også målrettet bistand i privatretlige sager, som ejendomshandler, familieret, lejeret og familiesammenføring. Vi tilbyder også en fast whistleblower-service til virksomheder.  

Vi hjælper dig godt gennem komplekse juridiske scenarier med pragmatisk og strategisk rådgivning.  

Proaktive, holdbare løsninger – først og fremmest 

Vi går ind i hvert enkelt samarbejde med målet om at bygge langvarige relationer. Vi udvikler løsninger, der adresserer de umiddelbare udfordringer, men også fremtidssikrer din virksomhed eller personlige situation. Vi har altid en proaktiv tilgang og engagerer os i dine udfordringer. Altid med et øje for potentielle juridiske faldgruber – også dem, der ligger langt ude i fremtiden.  

Når vi kan se, at flere af vores klienter har samme problematik, tager vi altid initiativ til at løse problematikken for de af vores klienter, som endnu ikke er blevet ramt. På samme måde er vi foran, når der kommer ny lovgivning, der kræver ændringer eller nye tiltag. Den proaktivitet er vi stolte af – for den giver vores klienter ro i maven og et langvarigt tillidsforhold med vores klienter.  

Vores engagement i Erhvervsholdet og Hvidovre IF afspejler vores tro på vigtigheden af at opbygge og bidrage til stærke, lokale netværk. Vi finder inspiration og gode forbindelser gennem disse netværk. Det styrker vores praksis og den rådgivning, vi kan tilbyde dig.