Mitoflex ApS

Udvikling og investering
i ejendomme

Bredt udvalg af boliger

I Mitoflex koncernen har vi fokus på at udvikle og investere i ejendomme. Vi tilbyder et bredt udvalg af boliger til private lejere, potentielle ejere og erhvervslejemål til ethvert behov.  

Som ejendomsudviklere er en af vores kerneopgaver at udvikle ejendomme med henblik på at udnytte ejendommenes fulde potentiale. Vores projekter spænder bredt og indebærer alt lige fra renovering af ejendomme og istandsættelse af erhvervslejemål til større anlægs- og udviklingsaktiviteter.   

Udover at beskæftige os med ejendomsinvestering og udvikling er Mitoflex i høj grad også involveret i den grønne omstilling og bæredygtighed. Derfor har vi prioriteret at investere i en række virksomheder, der alle har det tilfælles, at deres produkter og projekter skal hjælpe os alle hen imod en grønnere verden.  

Som lokalforankret virksomhed interesserer vi os hvad der foregår omkring os. At være en del af Erhvervsholdet betyder, at vi får indblik i erhvervslivet i nærheden, lejlighed til at netværke med ligesindede virksomheder og derved få endnu bedre forståelse for vores kunder.  

Kontakt os i dag for at høre, hvad vi kan gøre for dig.