NTG Continent

Din troværdige transportpartner

Skræddersyede transport løsninger fra A til B  

NTG dækker hele spektret når det kommer til transport services. Dette gælder alt fra start til slut, om behovet omhandler Sø-, Luft- & Landevejstransport eller lager og logistik. NTG er drevet af dygtige og engagerede medarbejdere, som altid står klar med den ønskede service. 

Hos NTG arbejder vi ud fra at være så markedsagile som muligt. Derfor har vi også en ideologi om at være uden aktiver. Dette gør at vi hurtigt kan tilpasse os et marked i ændring ved enten at skalere op eller ned, i takt med vi vokser. Vi som NTG har derfor en stor portefølje af underleverandører som dirigeres, planlægges og håndteres af NTG. Disse underleverandører står derfor blot for den fysiske frembringelse af godset.  

Ingen opgave er for lille eller stor. Vi står altid til rådighed om det gælder en konkret opgave eller om I blot ønsker sparring til planlægning af jeres næste projekt. Det er netop denne tætte relation vi som virksomhed ønsker med vores kunder, for det er med fælles ambitioner og sparring at vi kan komme i mål med en løsning som gavner alle.  

Din troværdige transportpartner  

Troværdigheden er i højsædet hos NTG. Som kunde hos os kan du trygt sætte din lid til, at dit gods er i trygge hænder. Vores telefoner er altid åbne, så du kan ringe til os, når det passer dig. Vi sætter pris på langvarige kunderelationer, så her går vi ikke på kompromis med serviceniveauet. Selvom vi opererer i hele verden, er vi med hovedsæde i Hvidovre en af de lokale. Derfor betyder det noget for os at være synlig i lokalmiljøet og derfor være en del af Erhvervsholdet som sponsor i Hvidovre IF. For os er det mere end blot forretning. I netværket møder vi andre lokale aktører, udveksler erfaringer og skaber relationer på tværs af brancher, relationer som forhåbentlig kan munde ud i en god partner relation.