Restaurant Gaarden

Dit moderne forsamlingshus

Her kommer vi hinanden ved

I Hvidovres kulturelle centrum på Risbjerggaard finder du Restaurant Gaarden. De historiske lokaler danner rammen om fantastiske kulinariske oplevelser, der får smagsløgene til at synge.  

Restaurant Gaarden er dit moderne forsamlingshus – det lokale og nærheden er, hvad der lægger os på hjerte, og her kommer vi hinanden ved. Gaarden lægger hus til både de små og store begivenheder gennem livet. Her kan fællesskaber plejes og nye opstå. Hos os finder du langbordsmiddage og høstfester – og skal der lidt krydderi på hverdagen, finder du noget til en hver smag på vores velassortede menukort, der tager udgangspunkt i sæsonens allerbedste råvarer.  

Bæredygtigheden i centrum

Hos Restaurant Gaarden er en af vores vigtigste missioner at fremme bæredygtigheden i vores branche. Både når det kommer til maden vi spiser, men også de dygtige mennesker der tilbereder den. Med udgangspunkt i FN’s Verdensmål har vi derfor skabt et manifest, hvori vi forpligter os til, at gøre hvad vi kan for at passe på vores klode og vores medmennesker. Det betyder, at du på Restaurant Gaarden bliver præsenteret for mad baseret på råvarer, der er dyrket lokalt, og hvor der er taget ansvarsfulde til – og fravalg, der tilgodeser dyrevelfærden og bæredygtigheden.  

Som en virksomhed der bygger på lokalt engagement, er vi naturligvis en del af Erhvervsholdet, og bakker helhjertet op om Hvidovre IF.  

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Restaurant Gaarden.  

Owner, CCO & Head of Sustainability

dju@locagruppen.dk 21636083 restaurantgaarden.dk