Sjællands Automægler

Sjællands Automægler
– Din partner i bilens verden!

Vores mæglerkoncept tjener tusindvis af kroner til dig…

SOLGT ELLER GRATIS: Siden 2005 har vi solgt mere end 4.000 biler for bilejere, der har tjent 10-20-30.000 kr. mere for deres nyere, brugte bil, holdt op imod at give den i bytte hos en forhandler.

Vores koncept er nemt og fleksibelt – du overlader hele processen til os, og kan benytte din bil mens den er til salg på vores udvalgte, digitale platforme. Du skal kun undvære din bil, når vi har en køber, der ønsker at se den, og her stiller vi en gratis lånebil til rådighed for dig. Og kan vi ikke skabe værdi for dig i aftaleperioden på 30 dage, koster det dig ikke 1 krone. Du behøver end ikke at købe anden bil hos os for at få glæde af konceptet. Ærligt og gennemskueligt.

Køb, salg og leasing

Vi har altid ca. 100 biler til salg/leasing i alle prisklasser. Og søger du en bil vi ikke har på lager, finder vi den ofte i vores omfattende netværk, i vores køberdatabase eller hjemtager den fra udlandet.

Bliv Loyalitetskunde på vores værksted

Som ven af HIF’s netværk bliver du oprettet som ’Loyalitetskunde’ og får 15% rabat på de fleste opgaver. Vi udfører alle former for reparationer på både person- og varebiler til konkurrencedygtige priser. 

Lokalt engagement

Vi har i flere år støttet lokalsporten, heriblandt HIF. Vi ønsker nemlig at støtte op om det lokale samfund.  

Så vi støtter op lokalt, og håber du har lyst til at gøre det samme og glæder os til at byde dig velkommen hos Sjællands Automægler.

Læs mere på www.autom.dk

Indehaver

flemming@autom.dk 3032 6580 autom.dk