Spar Nord

En bank der forstår dig

Står du overfor at skulle udvide familien, investere i en ejendom eller har du brug for rådgivning omkring din pension? Eller driver du en virksomhed og har brug for specialister, der får dig sikkert i mål? 

Uanset hvor du er i livet, kan vi hos Spar Nord Bank hjælpe dig med kompetent rådgivning. Hos Spar Nord i Hvidovre møder du dygtige medarbejdere, der vejleder dig på alle områder omkring din privatøkonomi, dine lån og investeringer. Er du erhvervsdrivende, finder du hos os også gode råd og kyndig vejledning – vores erhvervskunder er for 6. år i træk de mest tilfredse blandt alle landets pengeinstitutter. I vores bank er du ikke blot et nummer i rækken, men en ven af huset. Der bliver taget udgangspunkt i dine behov, ønsker og drømme – så vi sammen finder den bedste løsning for dig. Vi er lokalt forankrede med nært kendskab til Hvidovre og omegn, så her er du sikker på at møde en bank, der forstår dig og dine behov. 

Når det går os godt, går det dig godt. Vi giver tilbage til vores fællesskab og med Spar Nord Fonden i ryggen er vi engagerede i lokale foreninger og ønsker, at styrke fællesskabsfølelsen der hvor det betyder noget.  

Stolt loungesponsor med stærke lokale rødder 

Vi er stolte af at være loungesponsor hos Hvidovre IF. I netværket møder vi både nye og gamle kunder og får endnu større indsigt i lokalområdet og de ting, der optager vores kunder i Hvidovre. 

Hos os betyder det noget at stå side om side med vores samarbejdspartnere på stadion og heppe på Hvidovres lokale helte. Netop derfor er vi stolte sponsorer af Hvidovre IF. 

Vi glæder os til samarbejdet.