The Jungle Run

Sammen i Bevægelse:
The Jungle Run

Leg, læring, og fællesskab med The Jungle Run 

The Jungle Run er et nytænkende familieforhindringsløb i Danmark, designet til at styrke familiebånd og mental og fysisk sundhed. fysisk. Vores familieløb byder på en 4 km lang rute i naturskønne omgivelser, hvor voksne og børn løber sammen, overvinder forhindringer og udvikler samarbejde. 

Vi inviterer til løb i naturen, hvor hver rute er en ny opdagelse. Med events som ‘Copenhagen Coast Run’ og ‘South Coast Beach Run’, tilbyder vi varierede oplevelser, som går hånd i hånd med natur og nærvær. 
Derudover afholder vi årligt ‘Nytårsløbet’ som foregår i Hvidovre, hvor en del af overskuddet går til Legeheltene, som skaber aktiv leg og bevægelse for indlagte børn på de danske børneafdelinger, herunder Hvidovre hospital.  

På en mission om sundere livsvaner 

Vores støtte til Hvidovre IF er et led i vores overordnede mission om at fremme sundere livsvaner gennem fysisk aktivitet. Vi ønsker at bidrage til en sjovere og sundere tilværelse. 

Vi værner om hvert skridt på rejsen mod velvære og sammenhold, fordi hver oplevelse hos os er en byggesten i et sundere samfund. 

Vi glæder os til at løbe med jer.