Toscana Vine

Det bedste fra regionen

Vin, gavekurve og catering til enhver med smag fra Toscana 

Hos Toscana Vine, som er skabt og drevet af os – Jannik og Mam Hansen – inviterer vi jer med på en uforglemmelig rejse ind i hjertet af Toscana. Med udgangspunkt i vores store passion for regionens vine og Mams glæde som kok for at skabe mad, tilbyder vi vin og catering til både erhverv og private.  

Vi er dermed mere end ”bare” en vinhandel. Vi skaber autentiske oplevelser med toscanske vine, hvor hver flaske fortæller sin egen unikke historie om de producenter, vi arbejder tæt sammen med. Hos os kan du få vinsmagninger, gavekurve og catering, der bringer Toscana helt ind i firmaet eller stuen.  

Personlig drivkraft ud over det sædvanlige  

Det er vores personlige engagement og konstante stræben efter kvalitet, der har skabt vores drivkraft. Vi leverer ikke bare produkter, men deler ud af vores viden og passion, så du kan smage og opleve det bedste fra Toscana sammen med os. 

Vi vil levere det allerbedste. Derfor har vi primært rødvine i sortimentet, da rødvine er det fineste Toscana byder på. Du kan dog også finde nogle udvalgte rosé- og hvidvine hos os.  

Vores engagement i Hvidovre IF og Erhvervsholdet udspringer af Janniks mangeårige tilknytning til klubben, herunder som spiller i sine børne- og ungdomsår, samt vores fælles ønske om at styrke lokalt samarbejde og fællesskab. Vi sætter stor pris på kombinationen mellem det uformelle og det formelle, det sociale og det professionelle. Det er uden tvivl spændende at være en del af et netværk med så mange beslutningstagere.